top of page

OUR SERVICES

Micropigmentation that suit your needs

MICRO PIGMENTATIE

WENKBRAUWEN

Als de wenkbrauwen niet goed van vorm zijn of te licht en onregelmatig zullen uw gelaatstrekken niet volledig tot hun recht komen. Een goede wenkbrauwvorm brengt balans in uw gelaat en bepaalt grotendeels uw uitstraling.

Hairstroke techniek (fijne haartjes) Microblading

Deze toepassing is zeer geschikt voor dames of heren die bijna of geen wenkbrauwen meer hebben. Er wordt met een naald en een speciale techniek, inkt in de huid gebracht, waardoor het lijkt of het echte haartjes zijn, waarbij rekening wordt gehouden met de groeirichting van de nog aanwezige haartjes. Het eindresultaat zal zeer natuurlijk zijn en niet van echt te onderscheiden.

 

Correcties

Het is ook mogelijk om over een bestaande wenkbrauw, een correctie uit te voeren.

OGEN

Eyeliners laten de ogen spreken en kunnen de kleur van de ogen versterken. Of u nu kiest voor een subtiel lijntje tussen de wimpers, of liever iets breder, er zijn diverse mogelijkheden. 

Fijne Eyeliner

Een zeer subtiele eyeliner tussen de wimperhaartjes die de oogopslag intensiveert maar niet echt zichtbaar is. Bij de nabehandeling kan het lijntje iets worden uitgeschaduwd of breder worden gemaakt.

 

Design

Een brede, volle eyeliner in 1 kleur voor een oogopslag die echt mag opvallen. Een kleine verlenging of oplopend puntje is kenmerkend voor het design.

 

Smudgey Eyeliners

Uitgeschaduwde eyeliners waarbij 2 kleuren boven elkaar geplaatst worden, van donker naar licht, geeft een bijzonder resultaat en is vooral geschikt voor dames met een groot bewegend ooglid. Hierbij willen wij opmerken dat er echter grenzen zijn, de doorgetrokken lijn mag nooit verder geplaatst worden dan de plooi van het bewegend ooglid. Naarmate de huid slapper wordt zal de lijn in de toekomst te laag gaan zitten. Om dezelfde reden zijn wij geen voorstander van een ’te brede’ onder eyeliner.

LIPPEN

Een liplijn voorziet de mond weer van duidelijke contouren. Met het ouder worden, worden ook de lippen smaller, de doorbloeding wordt minder dus de lippen ogen bleker en door kleine rimpeltjes ontstaat een onregelmatige liplijn. Met een lipliner kan de mond optisch worden vergroot en kunnen kleine oneffenheden gecamoufleerd worden. Wij adviseren een kleur die dicht bij de eigen lipkleur ligt zodat u niet noodzakelijk lippenstift hoeft aan te brengen.

 

Lipshadow

Bij ingeschaduwde lippen wordt eerst de (corrigerende) liplijn aangebracht en vervolgens zal met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn ingekleurd worden. Hierdoor kunnen ook grotere oneffenheden aan de contourlijn gecorrigeerd worden. Het zachte kleurverloop maakt de lijn subtiel en natuurlijk.

 

Full Lips

Bij volledig inkleuren van (te bleke) lippen wordt ook eerst de (eventueel corrigerende) liplijn aangebracht, waarna de lippen in het geheel worden ingekleurd. Het eindresultaat zal een zachte blos in uw lippen geven, maar kan nooit het lipstick-effect vervangen. Uiteraard is het mogelijk om lipstick in een andere kleur aan te brengen indien u dit wenst.

bottom of page