top of page

OUR SERVICES

Medical pigmentation that makes sense

MEDISCHE 
PIGMENTATIE

Bij medische pigmentatie worden o.a. huidskleuren aangebracht op plaatsen waarop om welke reden dan ook- het natuurlijke pigment ontbreekt (ook wel dermatografie genoemd). De kleur zal zoveel mogelijk in overeenstemming gemaakt worden met de omliggende huid. Wij adviseren een intake gesprek om te kunnen beoordelen wat de mogelijkheden zijn.

Scalp pigmentatie

Hierbij pigmenteren wij met een micro naald allemaal puntjes waardoor dat het eruit ziet als een geschoren effect. Zo kunnen we ook littekens van haartransplantaties pigmenteren zodat de littekens niet meer zichtbaar zijn.

Litteken camouflage

Met een steriel naaldmodule bestaande uit fijne naaldjes wordt het litteken ingekleurd met camouflerende pigmenten. Deze camouflage pigmenten zijn in verschillende kleuren en kunnen indien nodig gemixt worden om de perfecte kleur te creëren.

 

Areola pigmentatie

Een uitkomst voor dames die na een borstreconstructie (ten gevolge van borstkanker), geen tepel en tepelhof meer hebben. Door middel van speciale naaldtechnieken wordt een zeer natuurlijke 3-D resultaat bereikt. Ook na een borstverkleining kan met PMU een mooie aanvulling/reconstructie gemaakt worden aan de tepelhof.

Schisis (hazenlip) camouflage

Met PMU is lipreconstructie mogelijk die de aangeboren afwijking aan de lipvorm belangrijk zal verbeteren. Het beste resultaat wordt bereikt met een full lips behandeling. Hierbij zal de symmetrie worden hersteld en worden de lippen in het geheel voorzien van een natuurlijke kleur. 

 

Alopecia

Door een ziekte aan de haarwortels ontstaat (lokale) soms algehele kaalheid. Bij deze aandoening kan het voorkomen dat ook de wenkbrauwen en wimpers 

verdwijnen. Door pigmentatie van wenkbrauwen en wimperrand kan meer uitdrukking aan het gezicht worden gegeven.

bottom of page